EREBOS - Gyógynövényes energiaital

Kratom World Erebos natural energy herbal drink

EREBOS - Gyógynövényes energiaital

Gyógynövényes energiaital, alkoholmentes szénsavmentes ital. Gyógynövények és fűszerek infúziójával készült, és nagy mennyiségű természetes koffeint tartalmaz.

Az egyedülálló gyártási technika 19 válogatott gyógynövényfaj felhasználásával biztosítja az egészséges energia-, vitamin-, ásványi anyag- és egyéb jótékony hatású anyagok bevitelét. Az italok a 7 fő fűszer- és gyógynövénytípust tartalmazzák, ami az ital funkcionalitásának alapja.

Ezenkívül minden ital Erebos Esszenciát tartalmaz, ami gyógynövények szabadalmaztatott keveréke, mely minden íznek sajátos mellékízt kölcsönöz.

 AZ ITAL FŐ ÖSSZETEVŐI:

YERBA MATE

Vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal teli növény a tisztább elme, a jobb koncentráció és a nagyobb teljesítmény érdekében. 

VALÓDI KÓLA

A koffein természetes forrása, elnyomja az éhséget, és energiával tölti fel a testet és az elmét. 

GUARANA

Feltölti az energiát és serkenti a testet, javítja a koncentrációt és felderíti az elmét, afrodiziákumként is használják.

KIRÁLYDINNYE

Serkenti a testet és az elmét, nagy hatással van a memóriára, erősíti az immunitást, feledteti a kimerültséget és a fáradtságot. 

KAKUKKFŰ

Felfrissíti az elmét és megnyugtatja a gyomrot, hozzájárul a mentális jóléthez is. Széles körben használják a felső légúti betegségek kezelésére. 

HAVASI CSÜDFŰ

Erősíti az immunitást, csökkenti a koleszterinszintet és szabályozza a vércukorszintet. Gyulladáscsökkentő hatású és enyhíti a stresszt.

MARAL

Segít növelni a szellemi és fizikai állóképességet, erősíti az immunitást és megszünteti a krónikus fáradtságot.

Az Erebos Csehországban 3 változatban vásárolható meg: Erebos Herbal DrinkErebos Energia Szelet és Erebos Herbal Sport Drink

Köszönjük, hogy elolvasta, az Ön Kratom World-je


Leave a comment