FAQ

Gyakran ismételt kérdések

A rendelés kiszállítása általában 1-3 munkanapot vesz igénybe a fuvarozónak történő átadástól számítva. A megrendeléseket minden hétköznap 13 óra körül adjuk át a fuvarozónak.

Ha több mint 3 nappal ezelőtt rendelte meg az árut, és a rendelése még mindig nem érkezett meg, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a info@kratomworld.cz címen.

Lehetséges, hogy a szállító elveszítette a rendelést. Ebben az esetben azonnal újraküldjük a rendelést, és mi magunk intézzük a reklamációt a fuvarozóval (Packeta).

Ön a szerencsétlen, mivel ez a helyzet nagyon ritka. De ne essen kétségbe, írjon nekünk a info@kratomworld.cz címre.
Panaszával azonnal foglalkozni fogunk, és kártérítést ajánlunk Önnek, hogy feldobjuk a hangulatát.

Ha a rendelés leadásakor kitöltött egy kapcsolattartási e-mailt, akkor egy nyomon követési linket kell kapnia a rendelés állapotáról. Kérjük, ellenőrizze a MASS/SPAM mappákat is.
Ha nem találja a linket, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a info@kratomworld.cz címen.

Az aktuális laboratóriumi tesztek a weboldal alján a Laboratóriumi tesztek és a Kratom mikrobiológia szekcióban találhatók. Vizsgáljuk a Kratomot élő és nem élő penészgomba-tartalomra, nehézfém-tartalomra, és a hatóanyagszintet is vizsgáljuk. Mindezeket a vizsgálatokat a prágai Vysoké škole Chemicko Technologické, amely akkreditált laboratóriummal rendelkezik. A teszteket a csomagjaink hátoldalán található QR-kód beolvasásával is megtekintheti.

Igen, megteheted! Külföldi megrendelések esetén azonban kérjük, használja nemzetközi weboldalainkat.

Németország - kratomworld.de

Spanyolország - kratom-world.es

Hollandia - kratom-world.nl

Csehország - kratomworld.cz

Ausztria - kratom-world.at

Elnézést kérünk, de a jogszabályok miatt erre a kérdésre nem tudunk válaszolni. Azonban küzdünk a jogszabályok megváltoztatásáért, hogy a jövőben minden információt átadhassunk Önnek.

Köszönjük az együttműködés iránti érdeklődését. Kérjük, küldjön információt magáról és az Ön által űzött sportról a info@kratomworld.cz e-mail címünkre. Együttműködési és szponzorációs szakemberünk a lehető leghamarabb jelentkezni fog, hogy megbeszéljük a részleteket.

Ha érdekli, hogy nálunk dolgozzon, a folyamat egyszerű.
Kérjük, küldje el önéletrajzát a info@kratomworld.cz e-mail címünkre. E-mailjében kérjük, írja meg, hogy konkrétan milyen pozíció érdekli, hogy képet kaphassunk arról, hogy hol tudna a legjobban illeszkedni a csapatunkba. Kapcsolatfelvételi csapatunk ezután gondoskodik arról, hogy összekapcsolja Önt a felvételi menedzserünkkel, aki nyomon követi a jelentkezését.

Köszönjük, hogy érdeklődik a Kratom Worldnél való munka iránt, és várjuk a közös munkát!

Köszönjük, hogy érdeklődik a forgalmazási partnerünkké válás iránt! Ha van saját boltja, és érdeklődik a Kratom és más étrend-kiegészítőink értékesítése iránt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Csak küldjön nekünk egy e-mailt az érdeklődésével a info@kratomworld.cz e-mail címünkre. Így minden információt meg tudunk adni Önnek nagykereskedelmi ajánlatainkról, és gondoskodhatunk arról, hogy Ön legyen az ellenőrzött forgalmazási partnerünk.

Várjuk a jövőbeni együttműködést és az Ön érdeklődését termékeink értékesítésében!