Kratom nagykereskedelme

A cégről 

A NEMEC WORLD s.r.o. Cég a Kratom vagy Mitragyna speciosa fő forgalmazója a Cseh Köztársaságban, Németországban és Magyarországon. Kizárólag ennek az egyedülálló növénynek az értékesítésére szakosodtunk a feldolgozás minden elérhető formájában, amelyet mind a kiskereskedelemben, mind pedig különösen a nagykereskedelemben kínálunk, ahol igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben kielégíteni a vásárló kívánságait.

Célunk, hogy kiválasszuk a legjobb minőségű terméket egész Ázsiából, hogy ügyfeleink 100% -ban elégedettek legyenek. Több tucat beszállítótól származó mintát kóstolunk meg, amelyeket személyesen tesztelünk, és igyekszünk kiválasztani a legjobb minőségű terméseket. Ha a kratom nem rendelkezik a megfelelő nedvességgel, színnel, tisztasággal, őrlési szinttel vagy nem elég magas benne a Mitragynine százaléka, akkor nem vagyunk elégedettek.

A megfelelő beszállító megtalálása érdekében 2019-ben munkaútra indultunk a távoli Délkelet-Ázsiába (a növény bölcsőjébe) azzal a céllal, hogy olyan farmot találjunk, amely megfelel magas elvárásainknak mind a mennyiség, mind pedig az általunk elvárt előírásoknak megfelelően, a lehető legjobb körülmények között feldolgozott, egyenletesen jó minőségű termék tekintetében.

A minőség az első számunkra, ezért minden egyes tételt a prágai Vegyipari Műszaki Egyetemen (VŠCHT) teszteltetünk, ahol minden egyes típusról minőségi tanúsítványt kapunk (a tanúsítványt automatikusan hozzáadjuk minden megrendeléshez).

 

Kapcsolat a nagykereskedőhöz 

NEMEC WORLD s.r.o., Horňátecká 483/8, Kobylisy 182 00, Praha 8
Adószám: 10705961 Közösségi adószám: CZ10705961
www.kratom-world.eu
Ing. Jan Němec - jannemec@kratomworld.cz - +420 602 279 525

Jaroslav Němec - jaroslavnemec@kratomworld.cz - +420 775 992 530

Mi az a Kratom? 

A Kratom, avagy Mitragyna speciosa, egy örökzöld trópusi fa a bryofita családból - rokonai közé tartozik a kávéfa, a kinifa és a nálunk található kúszónövények. Napjainkban a növény legtöbbet használt része a levele, frissen vagy különböző szárítási és erjesztési eljárásokkal feldolgozva. Természetes elterjedési területe Délkelet-Ázsia országai - Thaiföld, Mianmar, Indonézia, Malajzia, Pápua Új-Guinea és mások.

Legális a kratom? 

Nagyon egyszerűen – IGEN, AZ. De ennek is megvan a maga "DE" -je. A Cseh Köztársaságban, a Cseh Köztársaság jogszabályai szerint a kratom nem engedélyezett táplálékkiegészítő vagy élelmiszer, ezért csak botanikai terméknek minősül. Tehát megvásárolható, de pusztán botanikai célokra. Csak Ausztrália, Burma, Vietnam és Malajzia tiltja teljes egészében a kratomot. 1943-ban a kratom termesztését Thaiföldön is betiltották. Csak 2013-ban legalizálták újra. Addig ez volt itt a második leggyakrabban fogyasztott illegális drog. 2017 januárjában/februárjában a DEA néhány USA tagállamban betiltotta a kratomot.

„Kratomot lehet vásárolni, de csak botanikai célokra.“ 

Ha a terméket "nem emberi fogyasztásra szánt" termékként kívánják értékesíteni, nem szükséges a Mezőgazdasági Minisztérium jóváhagyását kérni. A fentieket tehát figyelembe kell venni az értékesítés során, pl. a szöveggel (a terméket nem emberi fogyasztásra szánják. A termék kizárólag oktatási/kutatási célokra szolgál). Vagy jelezze az egyéb, nem élelmiszerként való felhasználási célokat.

NAGYKERESKEDELEM 

Szeretné bővíteni webáruháza vagy boltja kínálatát termékeinkkel? Akkor mi itt vagyunk az Ön számára.

Közvetlen importőr és forgalmazó vagyunk Délkelet-Ázsia irányából. A minősített kratom termékünket nagyon vonzó nagykereskedelmi áron vásárolhatja meg, néhány napon belüli szállítási idővel (2-4 munkanap). Első osztályú minőséget és egyéni megközelítést kínálunk.

 

Miért érdemes nálunk vásárolni? 

  • Saját raktár, kiváló szolgáltatás, széles portfólió
  • Készleteinket rendszeresen feltöltjük, a legnépszerűbb típusokat mindig raktáron tartjuk
  • Nem titkoljuk készletszintjeinket, személyes megközelítést alkalmazunk, és mindig igyekszünk a lehető legjobban alkalmazkodni
  • Az esetleges panaszokat a lehető leggyorsabban kezeljük

Egyedi csomagolás: 

Nem szeretne aggódni a csomagolással/becsomagolással járó gondok miatt? Mindent elintézünk Önnek. Közös megegyezés után az Ön kívánságai szerint csomagoljuk be a kratomot. Több száz különböző csomagtervezési lehetőség közül választhat:

Kratom World Budapest Hungary Margyosag Best Kratom Green Feher White