Acerola, Természetes C-Vitamin

Kratom World Acerola Malpigia vitamin c budapest hungary

Az acerola, más néven malpighia glabra vagy barbadosi cseresznye olyan növény, amelyet elsősorban csodás gyümölcsei miatt termesztenek, melyeket az egyik leggazdagabb természetes C-vitamin forrásnak tartanak.

Hogy néz ki az Acerola és hol terem?

Az Acerola a karibi Barbados szigetén fordul elő.
Ma ez a növény a Karib-térségben, Közép- és Dél-Amerikában, valamint Délkelet-Ázsiában, Ausztráliában és Afrikában is megtalálható. A gyümölcsök a cseresznyére hasonlítanak, legfeljebb 3 cm nagyságú gömbök, és fényes piros héjuk van. Az Acerola fő előnyeit 1945-ben fedezték fel.

 

Hatékonyan segít az alábbi esetekben:

-az immunrendszer támogatása
-a bőr, a nyálkahártya és a haj állapotának javulása
-koleszterinszint-csökkentés
-a látás javítása
-a metabolizmus gyorsítása és beállítása
-a rák megelőzése
-a szív- és érrendszeri betegségek
-a mentális egészség előmozdítása

 

Az Acerolában is megtalálható E-vitaminnak egy fő szerepe van, konkrétan a sejtek megvédése az anyagcsere során fellépő oxidatív stressztől, azaz segíti a szervezetet a szabad gyökök lebontásában.

Tudta-e Ön, hogy...

Az Acerola kellemes ízű...
Savanyú, illatos, édes és kissé fanyar...
A modern és a népi gyógyászatban használatos...

Az Acerola a C-vitamin egyik leggazdagabb forrása


A nagyobb dózisú C-vitamin felgyorsíthatja egy víruslassító fehérje (interferon) termelődését, erősítheti az immunrendszert, és megállíthatja a daganatos sejtek növekedését.

Csehországban valószínűleg nem talál friss Acerolát, mert gyorsan romlik, ehelyett gyümölcslevek vagy étrend-kiegészítők formájában árulják.
Az Acerola nagyon népszerű szárított por formájában. Dehidratált Acerola gyümölcsléből készül. A port például italokhoz, gyümölcslevekhez és turmixokhoz adják hozzá.

Kratom World Acerola Vitamin C Powder Magarsyoszag Kratom

 

Összefoglalva, az Acerola tehát ideális jelölt azok számára, akik a természetes utat szeretnék választani, és számos további előnyt szeretnének élvezni. De még ha a C-vitamin szintetikus változatát választja is, akkor sem fog rosszul járni, akkor is támogatja a szervezetét és erősíti azt, nem is csak a téli hónapokban.

Az Acerola por megvehető nálunk itt

Az alábbi videóban sokkal több információt talál erről a csodálatos alapanyagról.

 


Leave a comment