Kratom Stem and Vein: Próbáljon ki egy alternatívát, amely előnyösebb lehet az Ön számára.

kratom stem and vein

Kratom Stem and Vein azaz szárak és erek. Az újdonság, amivel érkezünk, biztosan nem csak Önt fogja érdekelni. Ebben a cikkben megnézzük a különbséget a klasszikus kratom és a Stem and Vein kratom között. Szó lesz a szedők számára nyújtott előnyeiről, és természetesen néhány okról is, hogy miért érdemes a Stem and Vein-t szedni, vagy hogy miért illene jobban az Ön kollekciójába.

A gyakran "szárak és erek" néven emlegetett "Stem and Vein" kratom egy szokatlan kratom törzs, amely megtalálta a helyét a gyógynövény-kiegészítők közösségében. A levelekből kivont, hagyományos, porított Kratomtól eltérően a Stem and Vein Kratom további növényi részeket is tartalmaz, amelyek egyedi és különálló előnyöket kínálnak.

A Stem and Vein kratom a Mitragyna Speciosa növény szárából és ereiből készül, leszámítva a leveleket, amelyeket általában a hagyományos Kratom termékekben használják. Ezek a szárak és erek más alkaloid-profilt tartalmaznak, mint a levelek, ami alternatív hatásokat és potenciális előnyöket eredményezhet (1)(4).

A Stem and Vein alkaloidok összetétele

A Kratom levelek számos alkaloidot tartalmaznak, köztük mitragynint és 7-hidroximitragynint. A száras és az eres kratom esetében az alkaloidok összetétele eltérő lehet, ami egyedi felhasználói élményt eredményezhet. A Floridai Egyetem tudósai által készített tanulmány szerint a szár- és érminták az alkaloidok egyedi kombinációját tartalmazzák, ami a levelekétől eltérő kémiai összetételre utal.

A Stem and Vein kratom legfontosabb előnye, hogy a benne lévő alkaloidák nem hatnak az agy opioid receptoraira, és lehetővé teszik a szervezet számára, hogy hozzászokjon a hatásaihoz, ezért fix beviteli adagokra van szükség, ellentétben a kratom porral, amely a teljes hatás eléréséhez fokozatosan növekvő beviteli adagokat igényel a bevitt termékből.

A Journal of Natural Products című folyóiratban közzétett kutatás a Mitragyna Speciosa növény különböző részeiben található alkaloidok sokféleségét vizsgálta, és azt sugallta, hogy a szárak és az erek különböző koncentrációban tartalmazhatják ezeket a vegyületeket. (1)(2)(3)

Érdemes kipróbálni a Stem and Vein kratomot?

A Stem and Vein Kratom nem biztos, hogy az első kedvenc termék lesz az Ön listáján, de érdemes kipróbálni. Ha a teste toleráns a már ismert kratommal szemben, akkor mindenképpen próbálja ki a Stem and Vein-t, hogy tapasztalatot gyűjtsön. Feltételezik, hogy ennek a gyógynövénynek a szára és az erezete olyan alkaloidokat tartalmaz, amelyek még a levelekben sincsenek jelen. Néhány ilyen alkaloid a mitrafillin, a rhynchophyllin és a korinantin. Ezek az alkaloidok elsősorban arról ismertek, hogy növelik a szervezet erejét és támogatják az immunrendszert. Főleg a szédülés és a magas vérnyomás leküzdésében segítenek, mert ezek az alkaloidok nagy koncentrációban vannak jelen; a növény szára és erezete antidepresszánsként hat az agy szerotonin receptoraira. 

  1. Képes visszaállítani az Ön toleranciaszintjét

Ha már évek óta szedi a kratomot, akkor jó eséllyel az már nem úgy működik, mint korábban. Ez azért van, mert idővel a kratom-használók végül toleranciát alakítanak ki vele szemben. Olyan ez, mint a kávé esetében: idővel a koffein már nem ad plusz energiát. A Kratom-toleranciával kapcsolatos tudományos kutatások korlátozottak, de néhány tanulmány, köztük a "Journal of Psychoactive Dr*gs" áttekintése, arra utal, hogy a Kratom különböző törzsei közötti váltogatás csökkentheti a tolerancia kialakulását. Az eltérő alkaloid-profillal rendelkező Stem and Vein Kratom segíthet ezen a problémán. (3)

  1. Különféle hatásokat eredményez

A "Journal of Ethnopharmacology" című folyóiratban közzétett átfogó elemzés azt sugallja, hogy a különböző Kratom-alkaloidok közötti kémiai kölcsönhatások hozzájárulnak az általános hatásokhoz. A szár és az ér Kratom egyedi összetételével különböző kölcsönhatásokat kínálhat, ami differenciált élményt eredményez. Egyes felhasználók a stimuláció és a relaxáció egyedülálló kombinációjáról számolnak be a klasszikus kratom bevétele után, míg a Stem and Vein Kratom hatása személyenként eltérő lehet. Fontos megjegyezni, hogy a Kratomra adott egyéni válaszok szubjektívek lehetnek, és olyan tényezők befolyásolhatják, mint a gyűjtés mennyisége, a tolerancia és a személyes biokémia. (4)(3)

  1. Pozitív kihatás az immunitásra

A Kratom Stem és Vein begyűjtésének másik előnye, hogy a megfelelő begyűjtés fokozhatja az immunrendszert, lehetővé téve a szervezet számára, hogy elég erős legyen a fertőzések elleni küzdelemhez. A kratom Stem and Vein része gazdag rostban és alkaloidokban, például mitrafillinben is, amelyek gyulladáscsökkentő hatásuk révén segítik az egészség megőrzését.

  1. Hosszabb ideig tartó felhalmozott hatást biztosít

Aggódik amiatt, hogy a kratom bevétele után néhány órával a hatás csökken? A Stem és Vein Kratom által termelt gyűjtőeffektusok magasabb szinten tartják az energiaszintet, mint a hagyományos kratom levelek által keltett hatások. A Stem and Vein Kratom meghosszabbítja a kívánatos gyűjtőhatások időtartamát, kb. a kratom pornál tapasztalt szokásos idő felével (4)(2).

  1. El a depresszióval

A növény szárát és erezetét a használók antidepresszánsként is használják. A szedők köztudottan jobban érzik magukat, miután beszedték őket, mivel a gyógynövény epikatechinként ismert anyagot tartalmaz, amely az étcsokoládéban található. A növényről azt mondják, hogy botanikai csodaként is működik, amely segít megbirkózni az éhséggel. A kutatók megállapították, hogy a Mitragyna speciosa egy állatkísérletben az egerekben csökkentette a kortikoszteron-szintet. Az emelkedett kortikoszteron-szint depresszióval jár együtt.  (1)(4)

  1. Segít a koncentrálásban

Amikor beszedi a Stem and Vein-t, acetilkolin szabadul fel. Az acetilkolin egy neurotranszmitter, amely segít a koncentrálásban és a fájdalom csökkentésében, az izomösszehúzódásoknál és az endokrin rendszer szabályozásában. Az acetilkolin a megfigyelések szerint javítja a memóriát és a koncentrációt azáltal, hogy növeli az agykérgi áramkörök képességét az érzékszervi ingerekre való reagálásra. Ezek az eredmények olyan tanulók számára előnyösek, akik tanulás közben szeretnének összpontosítani, és egyúttal felidézni a régen tanult dolgokat. (1)

Mennyit kell beszedni a Stem and Vein kratommal kapcsolatos első tapasztalatai alapján?

A Stem and Vein kratom megfelelő szedése az egyéni toleranciától és a kívánt hatásoktól függ. Általában ajánlott kisebb mennyiségben, körülbelül 2 g Stem and Vein kratomot beszedni, különösen akkor, ha még csak most kezdi a szedését. A Stem and Vein kratom szedése más törzsekkel együtt növelheti a szedés élvezetét, csökkentheti a toleranciát, és kiegyensúlyozottabb élményt nyújthat. A Stem and Vein Kratom megtalálható nálunk ugyanúgy, mint a hagyományos kratom termékek. (1)(2)

kratom world morrison stem and vein kratom expert

[Az emberek ezt a kiegészítőt energialöketként használják, hogy segítsen a szorongás legyőzésében és a fájdalomcsillapításban is, és a spektrum, hogy mire használják, vagy hogyan használják, az adagon és a bevitt mennyiségen alapul" - mondta Dr. Morrison... "De ez nem dr*g.". Ez egy lágyszárú botanikai gyógynövény."] (5) 

 Következtetések

A Stem and Vein Kratom különleges megközelítést kínál a Kratom növény potenciális előnyeinek kihasználására. Akár a hagyományos Kratom törzsek alternatíváit kutatja, akár a tolerancia csökkentésének módját keresi, a Stem and Vein Vein Kratom megfontolásra érdemes. Mint minden Kratom termék esetében, itt is fontos, hogy óvatosan közelítsük meg a szedést, kisebb mennyiségekkel kezdjünk, és figyeljünk a beszedő személy egyéni reakcióira. Ha Ön állandóan depressziós vagy kimerült a mindennapi élet követelményei miatt, a Stem and Vein elősegíti az elégedettség, a harmónia és az egyensúly érzetét minden használó számára.

Köszönjük, hogy elolvasta, 

Kratom World csapat

 

Források:

  1. Kratom Resources » Department of Pharmacodynamics » College of Pharmacy » University of Florida. (n.d.). Department of Pharmacodynamics » College of Pharmacy » University of Florida. https://pd.pharmacy.ufl.edu/research/kratom/ (1)
  2. Brose, J., Lau, K. H., Dang, T. T. T., Hamilton, J. P., Martins, L. d. V., Hamberger, B., Hamberger, B., Jiang, J., O’Connor, S. E., & Buell, C. R. (2021). The Mitragyna speciosa (Kratom) Genome: a resource for data-mining potent pharmaceuticals that impact human health. G3 Genes|Genomes|Genetics11(4). https://doi.org/10.1093/g3journal/jkab058 (2)
  3. Kratom—Pharmacology, Clinical Implications, and Outlook: A Comprehensive Review. (n.d.). PubMed Central (PMC). https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7203303/ (3)
  4. Grundmann, O. (2017). Patterns of Kratom use and health impact in the US—Results from an online survey. Dr*g and Alcohol Dependence176, 63–70. https://doi.org/10.1016/j.drugalcdep.2017.03.007 (4)
  5. Kratom — an herbal painkiller — could become legal again in Indiana - Indiana Capital Chronicle. (2024, January 4). Indiana Capital Chronicle. https://indianacapitalchronicle.com/2023/02/27/kratom-an-herbal-painkiller-could-become-legal-again-in-indiana/ (5)

          Leave a comment