BrichtaGra az ágyad segítője

Kratom World BrichtaGra testosterone libido sex

Mint tudják, már régóta támogatjuk a fiatal és tehetséges MMA harcost, Leo Brichta-t.


A Brichta Bombs nevű természetes termékünk hosszú időn át tartó sikere után Leo és én úgy döntöttünk, hogy közösen fejlesztünk ki egy újabb terméket. Több hónapos tesztelés után végre megtaláltuk a megfelelő formulát, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy újabb bombát dobhatunk a világra - BrichtaGra!



Mi az a BrichtaGra?

A BrichtaGra 3 olyan alapvető anyaggal töltött kapszula, amelyet a férfiak minden kultúrában évszázadok óta használnak a tesztoszteron termelés, a férfi libidó és az erekciós problémák javítására. Ezután a robbanás után nem kell többé aggódnia, hogy nem állhat vigyázzban.



Milyen anyagokat tartalmaz a Brichtagra?



Tongkat Ali

Tongkat Ali, vagy malajziai ginzeng, de "ázsiai via*ra" néven is ismert. Szerintünk ez mindent elmond. Természetes és természetes módon növeli a tesztoszteron termelést a férfiaknál, akik sajnos úgy találják, hogy ez a termelés csökken a kor előrehaladtával. A tesztoszteron a libidóért, a belső erőért, a szexuális vágyért és állóképességért, a mentális jólétért és az energiáért felelős hormon. Ezen okok miatt a tesztoszteron minden férfi szerves része és nagyon szükséges. Amint a kor előrehaladtával csökken a termelése, probléma merül fel. És ennek a problémának a megoldására itt van a Tongkat Ali.



Tribulus Terrestris

A Tribulus vagy őrölt horgony segít a jobb teljesítményben, nagyszerű segítője az izmok regenerálódásának, növeli a szexuális aktivitást és a Tongkat Alihoz hasonlóan segít a tesztoszteron termelés növelésében. Az ázsiaiak már ősidők óta fogyasztják, miért ne fogyasztanád te is?



Horny Goat Weed

A reuma, vesebetegségek és felfázás kezelése mellett a Horny Goat Weed vagy fahéj arra használják, ami minket leginkább érdekel - a potencia kezelésére. Az ősi kínaiak tudták, most már te is tudod!



A kapszulák a fent említett összes anyagot olyan arányban tartalmazzák, ami működik. Leo Brichta már rájött erre, gyere és győződj meg róla te is! Ideális esetben küldjön naponta 6 kapszulát - 3 reggel és 3 este. És néha nem rossz ötlet abbahagyni a BrichtaGru adását, hogy továbbra is úgy adjon, ahogyan kell.


Fedezze fel a természetes BrichtaGra erejét ITT!


Leave a comment